a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.11. 18:56 mapci

A sikeres fogyás igérete

Fitneszguruk öröme: fogyókúrázókon szerzett zsíros milliók

"Az elhízásért sokszor meg kell fizetni, pedig ingyen is le lehet fogyni. Amerikában már többet költenek az emberek a diétákra, mint dohányzásra. Magyarországon minden második ember fogyókúrázott már és minden ötödiknek szüksége lenne rá. Ezt használják ki azok, akik diétás csodamódszerekkel szeretnék felhizlalni a bankszámlájukat."

Forrás:vg.hu

Aki fizet érte, annak nyilván van miből. Ingyen egyébként nagyon nehéz lefogyni, maximum ha nem eszel, akkor valóban lefogysz, sőt elfogysz, és valóban nem kerül pénzbe.

Egy igazi diéta, bizony pénzbe van és inkább többe, mit kevesebbe!
Ha olyan ételeket akarsz enni, ami, minőségi, és passzol egy diétás étrendbe akkor az általában drágább, mint az úgymond  nem diétás ételek.
Ha nem otthon akarsz nyújtózkodni, vagy a parkban sétálni, hanem szeretnél egy edző segítségével, odafigyelve edzeni, az is pénzbe van.
Valóban meg lehet oldani otthon is, különböző diétákat kipróbálva, kicsit tornázgatva, stb. - szinte ingyen.
És lehet a testet szépíteni a "fitneszguruk örömére" a fitnesz teremben, fitneszruhában, fitnesz ételeket fogyasztva, fitnesz szállodában..stb. - határ a csillagos ég.


 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: életmód sikeres fogyás


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr8190053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása