a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.20. 06:51 mapci

Norbi vádol, Alexandra cáfol - Caralluma Extract - bevizsgálták a szert

Norbi vádol, Alexandra cáfol

Ha az a szer valóban blokkolja az éhségközpontot, hogy sem ételt, sem italt nem kíván a szervezet, akkor az egészségüket is veszélyezteti!
Vagy lehet, hogy nincs semmi káros hatása, de haszna sem? Csak igy akar reklámot csinálni a terméknek? Közben nem is a tablettától fogynak, hanem a sok-sok edzéstől?!

Miért nem vitamint ad  Alexandra a versenyzőinek?


Egészséges módszerek vagy tabletták?

Nézők ezrei nem értik, valójában mitől is fogynak a játékosok.

Ugyanis a műsorból nem derül ki részletesen, hogy a két tréner csapata mit eszik, milyen tanácsokat kapnak Norbitól illetve Alexandrától. Az azonban már kiderült, hogy Szandra csapata egy indiai zsírégető hatású csodaszert kap. Norbi viszont semmi ilyet nem használ.

Még a fülünkben csengnek A Nagy Fogyás műsorvezetőjének, Jakupcsek Gabriellának a szavai: itt ebben a műsorban senki nem szed fogyasztószereket. Egy héttel később mégis bombaként robbant a hír, hogy Alexandra játékosai egy különleges kapszulát szednek. A Caralluma extract egy indiai eredetű szer, úgy tudjuk, éhező, csontsovány koldusok milliói rágcsálják Ázsiában, mivel blokkolja az éhségközpontot, így fogyasztója nem kívánja sem az ételt, sem az italt. A kérdés csak az, hogy napi többszöri edzésnek kitett, hatalmas súlyú emberek tényleg fogyaszthatják-e ugyanezt? Alexandra szerint ártalmatlan növényi kivonatról van szó, ami valóban gyorsítja az anyagcserét, és kevesebb étellel is ugyanúgy bírják tőle a strapát a versenyzők. Norbi viszont egy napilapnak elmondta, úgy tudja, a Caralluma vízhajtó, zsírégető és étvágycsökkentő szer, ilyet pedig a játék szabálya szerint tilos bevetni.

A   teljes cikk a Story magazinban olvasható!


Alexandra doppintesztre küldte fogyi-csapatát

Negatív lett a doppingteszt – mutatta elégedetten Béres Alexandra azt az okiratot, amely egyértleműen bizonyítja: a Norbi által gyanúsnak talált tabletták nem tartalmaznak doppinglistán szereplő anyagokat. A nagy fogyás csatározása a két tréner között háborúvá fajult, így Szandi csapatát elküldték vizsgálatra, hogy végre lecsituljanak a kedélyek.

 

Engedély nélküli szerekkel tömi csapatát Alexandra – állította Schobert Norbi, zajos botrányt kavarva ezzel. A nagy fogyás című show körül. A két fitneszguru – nem mindig lovagias eszközökkel vívott – háborújának első csatája lezárult: megérkeztek a Sportkórházból annak a doppingvizsgálatnak az eredményei, amelyek tisztázzák Béres Alexandrát a súlyos vád alól.
Amikor Norbi azzal gyanúsította meg ellenfelét, hogy játékosait kétes eredetű kapszulák alkalmazásával fogyasztja, Szandi maga kérte az Országos Sportegészségügyi Intézet Dopping Laboratóriumát, hogy vizsgálja be az általa használt Caralluma terméket.
– Rettenetesen felháborodtam, hogy Norbi doppingolással vádol, ezért beadtam az általam használt Caralluma Extract tablettákat, hogy vizsgáljak meg. Két napja meg is jött az eredmény a dopping laboratóriumból. Természetesen negatív lett, hiszen semmiféle tiltott szert nem tartalmaz. Egy természetes étrendkiegészítőről van szó – árulta el Szandi.
Hogy minden kétséget kizárjanak, a napokban Szandi csapatát elküldték doppingtesztre, amely egyértelműen kimutatja, került-e tiltott szer a játékosok szervezetébe. A teszt eredményét napokon belül megkapják a műsor készítői.
– Várjuk az újabb eredményeket, hogy kiderüljön végre, Norbi nagyot tévedett. Felháborítóak a vádjai, nem értem, miért teszi ezt. Talán, mert nem tud veszíteni. Saját erősségeivel kellene nyernie, nem azzal, hogy lejáratókampányt indít ellenem. Lehet, hogy ő ezzel akar nagyobb figyelmet kapni, de én nem a botrányokra, hanem a csapatomra akarok koncentrálni.

Mészáros Edit

Forrás: borsonline.hu


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr17201801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsozsi 2007.10.21. 15:28:21

T. Tv2.!

Pártatlan hozzászólást szeretnék tenni.

Mélységesen felháborít Alexandra nyilatkozata, ahogy megpróbál kibújni a felelőségre vonás alól.

Amikor a másik fél rajtakapja, illetve Alexandra maga is beismeri, hogy külömböző tablettákat ad verseny résztvevőinek. Még akkor is, ha ezek a nemkivánatos tabletták, nem tartoznak a tiltott szerek közé. Ráadásul mind ezt úgy adja elő, mintha lejárató kampány folyna ellene, pedig a másik fél teljesen önzetlenül a verseny tisztasága érdekében teszi a felvetéseit.
Alexandrának mindenképpen el kellene gondolkodnia azon, hogy számára ez a nyilatkozat, egyértelműen azt bizonyitja, hogy tisztességtelen módszerekkel akarja a csapatát (kezelni). A versenyben elhangzott, hogy ITT SENKI NEM SZED FOGYASZTÓSZEREKET! Ennek ellenére a Caralluma szer adása a szervezet bizonyos pontjait stimulálja, annak ellenére, hogy nem tiltott dopingszer, de a tisztességtelen kategoriát kimeríti.

Így tehát bocsánatot kellet volna kérnie mindenkitől, főleg nyilvánosan a nézőktől, hogy mindez az Ő hibájából megtörtént, ahelyett, hogy Norbit rágalmazza.

Elképzelhetőnek tartanám, hogy szigorubb esetben, a versenyből is kizárják, mivel egyértelmüen beismerte, sőt dokumentumokkal is igazolta, hogy a szabályszegést elkövette, még akkor is, ha ez a szer nem tartozik az egészségügyileg tiltott kategóriába.

Tisztelettel: zsozsi

Judit 2007.10.26. 08:04:26

H ol lehet kapni ezt az indiai szert?T 061-403-5568

zsebi 2007.10.26. 16:16:35

Alexandránál kellene érdeklődni

Emi 2007.10.31. 06:24:05

Nagyon drukkolok Alexandrának, Norbi nagyon el van szállva. annyira nyerni akar, hogy már fáj Neki. Ő nem az emberekért dolgozik csak is Magáért. Kezdek hányinget kapni attól ahogy előadja Magát.Hajrá pirosak.
süti beállítások módosítása