a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2008.02.10. 11:45 mapci

Norbi feladta?

„Norbi feladta a reményt, hogy az ő játékosa vigye el a fődíjat a Nagy fogyás keddi döntőjében. A fitneszguru abban biztos, hogy a csapatgyőzelem az övé lesz, a miatt azonban kétségek gyötrik, hogy sikerül-e legyőzni a piros csapat favoritját.

István egy igazi zsírgyilkos, volt élsportoló, nagyon komoly esélye van arra, hogy nyerjen, hiszen neki még vannak tartalékai, amiből fogyhat. Petinek azonban már nincs maradék hája, csontból pedig nem fogyhat. Én Petit inkább már hízlalnám, mondtam is neki, hogy már ne erőltesse a fogyást, mert akkor egészségtelenül sovány lesz. Nem akarom belehajszolni a győzelembe, az egészség fontosabb.”


Olvashatjuk borsolnline.hu cikkében 


Teljesen igaza van, az egészség sokkal fontosabb, mint megnyerni egy lakást.

Mit ér a lakás, ha súlyos, esetleg maradandó egészségkárosodás útján sikerül csak megszerezni? Egyszerűen, nem éri meg.

5 komment

Címkék: norbi diéta nagy fogyás


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr7333342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mysterious77 2008.02.11. 08:45:43

Hát, na...
Az az igazság, hogy nekem nem igazán az jön le a "guru" emberről, hogy annyira bölcs lenne, mert hiába próbálja bizonygatni az apró elhintett szavacskáival, hogy Ő a megtestesült nirvana. Ugyanis az összes mellékelt mondataiban, amire már nem igazán figyel, vagy az arckifejezései, apró kis szurkálódásai a másik csapatra, egyszóval mindez azt tükrözi, hogy a nagy mester emberség, jóindulat tantárgyból sajnos igencsak bukdácsol. Tudom neki melegen, és őszinte szívvel ajánlani a könyvesboltokban lévő "spiritualizmus, ezotéria" felíratnál található könyveket. Sajnos az az IGAZSÁG, hogy a másik csapat vezetője sokkal lojálisabb, őszintébb, bármennyire az ellenkezőjét akarja Norbi barátunk láttatni. Az élet nem az acsarkodásról, a bizalmatlankodásról, az állandó kritikákról szól, hanem valami egészen másról. A pénz nem más, mint energia, amiből hiába van sok, ha az ember nem tudja használni...

látogató 2008.02.11. 12:34:26

Nekem egyik edző sem túl szimpi, de ha választani kéne, akkor Norbi. Nem vettem észre, hogy olyan rossz lenne emberségből, jóindulatból.
Alexandra sem annyira egyenes, hiszen akkor nem titokban kezdte volna el szedetni a "vitaminjait".
Mondhatnám, az egyik kutya, másik eb....

katkacsillag 2008.02.13. 10:17:10

Örülök a Sandra total győzelmének, győzött az igazság!Jó volt nézni Norbi total bukását, az anorexiás, és a parfistologató bukását.Nem nyertek semmit sem! Megérdemli az István is, és Milán is a küzdelemért a győzelmet. Sandra pedig a mester szobrász! Szép volt pirosak!!!

mapci 2008.02.13. 13:23:12

Minden elismerésem Istvánnak!
És mind nagyon klasszak, kívánom, hogy kitartásuk tartós legyen, és egészségük ne lássa kárát e hatalmas fogyásnak.
Nekem mindegyik eléggé nyúzott benyomást tett, talán Edina a legkevésbé

angyal 2008.02.24. 23:03:31

mysterious77 egyetértek azzal amit mondtál. Egyfolytában apró megjegyzéseket tettek a másik csapattal szemben, gusztustalan volt. Ahelyett hogy inkább örültek volna egymásnak hogy sikerült lefogyniuk azzal voltak elfoglalva hogy piszkálják a piros csapatot, Péternek az anyja is idegesítő volt basszus az is inkább beszélt volna arról hogy mennyire örül meg ilyenek, de az is csak mondta a hülyeségeket azt hittem máe sose hagyja abba. Szandráék csapata megérdemelten nyeretek, a tablettákról meg annyit hogy megvizsgálták és nem volt zsírégető vagy vmi hasonló, de persze elötte tényleg jobb lett volna ha Szandra szólt volna vmit akkor nem lett volna ekkora ügy belőle.
süti beállítások módosítása