a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2009.02.06. 19:02 mapci

A nagyfogyás győztese nem szedte vissza leadott kilóit

– Majd 100 kiló feleslegtől megszabadulva, egy évvel a TV2 fogyishowja után, a Nagy Fogyás győztese, Ferencsik István (43) új emberként tekint önmagára.
Ezt az örömet pedig szeretné megosztani sorstársaival is, ezért hamarosan előadás-sorozatot indít a fogyásról.

Darázsderék. Ferencsik István, a Nagy Fogyás műsor nyertese most már csak 103 kiló. Ismét dzsúdóedzésekre jár, a kisebb dzsúdósok példaképe. 


– Én már a verseny előtt is rengeteget foglalkoztam fogyókúrákkal – mondta a Blikknek István.

– Talán sokan nem is tudják, de mielőtt jelentkeztem volna a műsorba, saját természetgyógyász-rendelőm volt, ami kifejezetten az akupunktúrás kezelésekre specializálódott. Számtalan embert sikerült megszabadítanom súlyfeleslegétől, viszont miközben ők fogytak, én folyamatosan csak híztam, egészen 193 kilóig – emlékezett vissza a „nehéz időkre” István, akinek a vészesen hangzó 193 kilóról 103-ra sikerült lefogynia.

Ma azonban ennek már nyoma sincs. István fekete öves dzsúdósként ismét edzésekre jár, pár hónappal ezelőtt már odáig is eljutott, hogy nincs lelkifurdalása egy szelet torta után. Ezt az érzést szeretné megosztani másokkal is, ezért tervei szerint hamarosan előadás-sorozatokba kezd.

Előtte. Íme Ferencsik István egy évvel ezelőtt. A mérleg 193 kilót mutatott


– Senki ne gondolja azt, hogy táplálkozási tanácsokat szeretnék adni az embereknek, mert nem így van. Teljesen más dimenzióból tekintek a fogyásproblematikájához, méghozzá az ezotéria felől. Lehet, hogy ez első hallásra furcsának tűnik, de nem az, ha egy picit nyitottan áll hozzá az ember. Szeretném megértetni az emberekkel, hogy mielőtt belekezdenének a fogyókúrába, sokkal mélyebben önmagukba kell nézniük. Ha sikerül megérezniük a saját aurájukat, és ezzel együtt elhinni, hogy nem csupán az a test létezik, amit látnak – világított a részletekre a boldog és karcsú István.


Forrás: blikk.hu
 

1 komment

Címkék: istván súlyfelesleg nagy fogyás ferencsik


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr6927130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vitafree Admin 2010.03.25. 13:55:32

MAXSLIM Caralluma és Capsiate tartalmú kapszulák - két komponensű étrend-kiegészítő kapszula, mely a Nagy Fogyás c. TV műsor titkos összetevőjeként segítette hozzá Béres Alexandra versenyzőit a győzelemhez.

TAVASZI AKCIÓ: 3400 Ft helyett most 990 Ft a webáruházunkban!

Kattintson ide!
www.vitafree.hu/cgi-bin/product.php?catid=29&prodid=235&mode=full
süti beállítások módosítása