a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.08. 08:53 mapci

3 kg mínusz!

Hipphipphurrá!!

Pontosan 3 kg-val vagyok kevesebb, mint egy hete!

Szuper, csak így tovább :)

Tetszik nekem ez a 90 napos diéta, tök jól érzem magam, nem kell éhezni, csak odafigyelni, mit eszem! Szuper, szuper, szuper!!

 

Ma találtam a paradicsom diétát, a femina.hu-n, annak ajánlom, aki csak gyorsan 2-3 kg-tól szeretne megszabadulni.

Zsírégetés izomvesztés nélkül!

 

A paradicsomot egyébként ajánlom a 90 napos diétázóknak is, mert finom, és nagyon hasznos a szervezet számára! pl. kiváló antioxidáns.

Uzsira egykét szem teljesen tökéletes! Én csak gyümölcsnapon nem eszem parit.

 

"A paradicsom nemcsak kellemes ízű, de nagyon jó hatással van az egész testre, leginkább a májra, ami A-vitamin tartalmának köszönhető. Szintén A-vitamin tartalmának köszönhetjük, hogy alkalmas bőrproblémák gyógyítására és a nap által okozott égések csillapítására, továbbá az ibolyántúli sugarak által károsított bőr regenerálására is. Magas káliumtartalma tisztítja a vért. A paradicsom nemcsak belsőleg, de külsőleg is hat. Ha nehezen gyógyuló sebre paradicsompakolást teszel, megtisztítja a sebet, ami hamarosan begyógyul. A paradicsomban található bioflavon rákellenes anyag. Minél több ilyen anyagot eszel, annál kisebb a kockázata a rákos megbetegedésnek."
Forrás: femina.hu

Szólj hozzá!

Címkék: antioxidáns az én diétám


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr53189769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása