a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.11.13. 08:03 mapci

Norbi tippjei fogyókúrázóknak

Mit tanácsol Norbi a fogyni vágyóknak?



Légy egészséges: számolj le a kilókkal!

A túlsúly elleni harc életcélom. Megnyomorítja a lelket, a testet, a mozgás szabadságát, az esztétikát, és az életben való esélyegyenlőséget. Tegyünk ellene, éhezés nélkül!

Saját példámon tudom, hogy a kövér nő, vagy férfi nem kell az ágyban, ciki a strandon, lenyomorodik a focipályán, és persze bűzlik a melegben. Fáj a mozdulat, könnyen megbetegszik, végérvényesen szétcsattan a bőr, és megrövidül az amúgy is beszűkült élet. Ez ellen együtt kell tennünk!

De mi nem fogunk éhezni!

Elkötelezett súlyvesztő: ezzel az életmódprogrammal olyan útra lépsz, ami kíván bizonyos áldozatokat, de látványos eredményekhez juttat el, ahol megtanulhatod, hogyan tudod étkezési kultúrád az egészséged érdekében úgy átalakítani, hogy az jelentős és tartós súlyvesztést eredményezzen. Bizonyos ételeket egy időre mellőznöd kell, de a kívánt fogyás elérése után visszaállhatsz a kímélő programok valamelyikére anélkül, hogy szembe kellene nézned a jojó veszélyeivel. Egyes összetevők időleges kiváltására szükség lesz, illetve fokozottan kell figyelned a különféle ételek és élelmiszerek megfelelő arányú kombinálására. Soha ne ess túlzásokba, érezd jól magad a bőrödben! Pár alapszabály következetes betartásával elérheted, hogy jelentősen veszíts a súlyodból. (A programot nem javaslom egy hónapnál tovább folytatni, de átmeneti kímélő időszak után megismételhető.)

Kímélő súlyvesztő: ezzel az életmódprogrammal elindulsz egy olyan úton, amin megtanulhatod, hogyan tudod étkezési kultúrád az egészséged érdekében úgy átalakítani, hogy ne kelljen lemondanod az evés nyújtotta élvezetekről. Egyetlen kedvenc ételedet sem kell teljesen mellőznöd, de szem előtt kell tartanod, hogy mindent mértékkel és a megfelelő időben fogyassz. Bizonyos összetevők kiváltására szükség lesz, illetve fokozottan kell odafigyelned a különféle ételek és élelmiszerek megfelelő arányú kombinálására. Soha ne ess túlzásokba, érezd jól magad a bőrödben! Pár alapszabály következetes betartásával elérheted, hogy fokozatosan veszíts a súlyodból.

Súlytartó: az életmódprogram egyik sarokköve, hogy minimális szinten tartsa követői számára a táplálkozással kapcsolatos lemondást. Ha ezt a programot választod, egyetlen kedvenc ételedet sem kell mellőznöd, mindössze arra kell odafigyelned, hogy mindent mértékkel és a megfelelő időben fogyassz. Pár alapszabály következetes betartásával elérheted, hogy súlyod állandó maradjon.

További részletek a Norbi által kidolgozott életmódprogramban!


forrás: nagyfogyás. tv2. hu

Szólj hozzá!

Címkék: norbi oldal


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr88224146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása