a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.11.18. 20:25 mapci

Norbinak meg van a véleménye Alexandráról

Meddig lehet még elmenni a fogyókúra-harcban? Hétről-hétre kitolódnak az érzelmi határok A Nagy Fogyás házában: összeomlások, idegeskedések, sérülések és patakokban folyó könnyek. A stressz hatására a két sztártrénernél, Béres Alexandránál és Schobert Norbinál is elszakadt a cérna...

A Nagy Fogyás legutóbbi részében az okozott közfelháborodást, amikor Milán versenyben "leette" Krisztinát, azért, hogy együtt vacsorázhasson az édesanyjával. A 22 éves fiú így elvette a lehetőséget attól, hogy hat gyermekes ellenfele találkozhasson csemetéivel. Krisztina összeomlott, és egy elkeseredett rúgás következtében megsérült az egyik lábujja. A megtört anyukát a szintén felháborodott trénere, Norbi vígasztalta, miközben a konkurens csapat tagjai kinevették őt.

"Ha a szerkesztők nem lettek volna szemfülesek és a történtek ellenére nem hozzák be a gyerekeit a házba, Kriszti ott roppant volna össze - állítja Norbi, akiben szintén felment a pumpa a kísértés feladatot követően, és görénynek nevezte Milánt. - Azt megértettem volna, hogy a 22 éves fiú azért akar találkozni a szeretteivel, mert valakivel éppen az utolsó perceit töltheti, mielőtt meghal. Viszont, ha valaki csak azért megfoszt egy édesanyját és a hat gyermekét a láthatástól, mert sétálgatni akar, az szerintem tényleg csúnya önzés. Én a katonaságban hónapokig voltam távol a családomtól és a kimenőknél mindig szem előtt tartottam azt, hogy kinek van gyermeke. Ha esetleg valamikor én is kijutottam, akkor sem rögtön az édesanyámhoz rohantam, hanem először a barátnőmhöz. Ez normális 20-22 éves korban."

Norbinál ráadásul az adást látva is elszakadt a cérna, amikor kiderült, hogy tréner-ellenfele, Béres Alexandra nagyokat hahotázott Kriszta elbukásán Milánnal.  A fitneszguru ráadásul csodálkozva nézte, ahogy a Mokka egyik adásában Szandra nem értette meg a két játékos lehetőségének különbségét.

"Nagyon sajnálom Szandrát, hiszen nem tudhatja, milyen érzés, amikor valaki hosszú időn keresztül nem láthatja a kisgyerekeit. Ezekszerint nem is akarja megérteni a túlsúllyal küszködő, kisgyermekes édesanya érzéseit. Számomra érthetetlen, és elítélendő, hogy miért kell nevetni egy ilyen eseten - magyarázta a fitneszguru, aki szívből kívánja, hogy Szandra rövidesen érezzen meg az anyai örömök szépségét, és szerinte akkor már másképpen fog visszagondolni erre az esetre. - Ha Szandra és Milán számára ez egy háború, akkor ideje lenne elgondolkozni, ez győzelem-e, valamint, hogy a harcok során kiket mentünk először: a gyerekeket és a nőket. Ráadásul férfiként szeretném kérni Milántól, hogy ha esetleg egy terhes nő akar előtte kimenni az ajtón, ne lökje fel!"

Forrás: storyonline.hu

 


Szólj hozzá!

Címkék: nagy fogyas


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr19233466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása