a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.09.26. 08:09 mapci

A 90 napos diéta

A párom a múlt hét elején kezdte el a 90 napos - 4-napos diétát.

1. nap - Fehérjenap
2. nap - Keményítőnap
3. nap - Szénhidrátnap
4. nap - Gyümölcsnap


Egyéb tudnivalók:
- A diéta befejezése után normálisan ehetünk, azzal a feltétellel, hogy a reggeli csak gyümölcs lehet még 90 napig, vagyis délig nem eszük mást.
- Kicsit komplikáltnak hathat a diéta, de nem az!
- Az étrendben semmit sem szabad átugorni, mert minden élelmiszernek megvan a maga feladata, és a szervezet nem lehet meg nélkülük.
- Nem szokás, hogy reggelire gyümölcsöt együnk, de ebből a szervezet először az integrált cukrot használja fel, amely az idegrendszert táplálja.
- Azok, akik magas vérnyomástól szenvednek, pár hét diéta után akár el is hagyhatják a gyógyszerüket, természetesen orvosi ellenőrzés mellett!
- A diéta alatt igyunk sok folyadékot (elsősorban vizet és gyógyteát). A sok folyadék segít kimosni a szervezetből a lebomló felesleget.
- A fogyás mértéke függ a súlyfeleslegtől. Ez azt jelenti, hogy akinek nagyon sok a súlyfeleslege, gyorsabban és többet fogy, mint akinek kevés.

Minderről bővebben a ITT


A diéténak már most látható eredménye van! már a derékszíját két lyukkal szorosabbra tudja csatolni! Igaz nagyon szigorúan betartja a diétát. Remélem tartós lesz a fogyás, hmm nekem is követnem kellene, de olyan nehéz lemondani a finom ízekről :)
 
 
 
 
 

3 komment

Címkék: 90 napos diéta 4 napos diéta


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr38177258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drnéni · http://www.szupertiszta.hu 2007.10.14. 10:25:05

Megjegyzéseim:
1. a keményítő is szénhidrát
2. a fogyás mértéke nem egyenesen arányos a súlyfelesleggel ( jó lenne, de nem így van)
3. a 90 napos diéta is, mint a többi is egy bizonyos életmód változtatást igényel, de önmagában nem elég

mapci 2007.10.14. 19:34:04

1. Így van, de minden szénhidrát keményítő, - a szénhidrátok típusai itt: hu.wikipedia.org/wiki/Kem%C3%A9ny%C3%ADt%C5%91
2. nem tudom, nincs még elég tapasztalatom, olvastam elégedett 90 napos diétázót és olvastam olyat is, akinél nem vált be. Ez is, mint minden más diéta, véleményem szerint függ az egyéntől is, és az elszántságtól is
3. egyetértek.

mapci 2007.10.14. 20:10:02

Így van, de nem minden szénhidrát keményítő
Bocs az előb kimaradt a:nem szó
süti beállítások módosítása