a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.18. 17:15 mapci

Két könyv - súlykontroll és update

IMÁDOK ENNI! - ÍZEK A PARADICSOMBÓL
BÉRES ALEXANDRA VÁLOGATOTT SÚLYKONTROLL RECEPTJEI

BÉRES ALEXANDRA

"Őszintén szólva valóban imádok enni! Egyeseknek talán közhelynek tűnhet a megállapítás csak úgy, profán módon "odavetve". Mégis fontosnak tartom leírni, eloszlatandó néhány tévhitet. Le kell írnom, hiszen a mindennapjaim során számtalanszor szembesülök a megjegyzéssel: persze, könnyű neked, te nem eszel soha semmit, biztosan folyton csak magokat rágcsálsz! Pedig ma már semmi nem áll tőlem távolabb, mint a "gasztronómiai önsanyargatás". Sőt, mióta tinédzseréveimet magam mögött hagytam, a kulináris kalandokat annyira fontosnak tartom, hogy azok kivétel nélkül egy-egy utazásom meghatározó élményforrásai. Ilyenkor igyekszem nyitott szemmel járni, felcsipegetni ötleteket, amelyeket utána az otthoni kísérletezgetés során - Budai Lacival átbeszélve, picit átalakítva - megpróbálunk az én ízlésemre formálni és, ha lehet, beilleszteni a Súlykontroll Program rendszerébe is.

Ebben a könyvben ilyen recepteket gyűjtottünk össze. Remélem, örömmel fogadjátok, és segítséget tudunk nyújtani vele egyensúlyotok megteremtésében is!"





- 10 KG/HÓ FORRADALMIAN ÚJ UPDATE 1 SÚLYCSÖKKENTŐ
ÉS SZÁLKÁSÍTÓ PROGRAM

SCHOBERT NORBERT

"Minden nő álma, hogy rövid idő alatt megszabaduljon a fölös kilóitól a strandolás előtt. Ez egy olyan szupergyors zsírégető, szálkásító program, amely 4 hét alatt már látványos átalakulást eredményez. Testsúlytól, anyagcserétől függően sokan 10 kg-ot is fogytak már vele.

Jómagam 4 éve, Lara születése óta - Norbi tiltakozása ellenére is - amikor formába kell hoznom magam, zömében csak Update1 ételeket, italokat, desszerteket fogyasztok. Gyakran kérdezik: "Nem nehéz megállni a 3-asok iránti elcsábulást?" A válaszom: "Nem! Nem éri meg, hiszen a tükör és a mérleg azonnal visszajelez, s a választék mára már óriási és finom." Azóta következetes Update1 étkezéssel tartom jóllakva, könnyen azt a formát, amit korábban 1-1 fotózásra csak kemény diétával és tornával tudtam elérni. Próbáld ki, s az eredmény Téged fog igazolni! Sok sikert, kitartást és hitet a saját álmaid megvalósításához!

Egy boldog, kétgyermekes édesanya;
Személyi edződ:

Rubint Réka

A könyv 30 napos étrendet is tartalmaz külön férfiak, nők és vegetáriánusok részére."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: könyv update súlykontroll


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr24200383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása