a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.19. 07:24 mapci

Szexjelenet: újratöltve?

Botrány a TV2 éhezőshow-jában
Szexjelenet: újratöltve

 
Az operatőr állítólag lemaradt az „akcióról” ezért, megkérte a párt, hogy ismételjék meg. Hmm….. ha így volt is bizonyára nem esett nehezükre J , de ezek után már azt is el tudom képzelni, hogy az egész megrendezett, és szó sincs bimbózó szerelemről…. Bogi állítólag még szerepelni fog a showban, a rendezők nem akarják elszakítani a fiatalokat


A hír  Blikk cikkében:

 
Budapest – Az alkotók kérésére újra ágyba bújt a rejtett kamerák előtt Milán (22) és Bogi (20) – értesült a Blikk. A fiatalok szexjelenete talán még durvább is lehetett, mint amelyet a tévében láthattunk, igen ám, de az akcióról lemaradt az operatőr, így meg kellett ismételni.

Egy biztonsági őrnek és egy operatőrnek is távoznia kellett A nagy fogyás című produkcióból, hiszen az éjszakai ügyelet alatt lemaradtak a műsor eddigi legnagyobb eseményéről: Bogi és Milán szexjelenetéről – értesült a Blikk egy neve elhallgatását kérő férfitól.

– Éjszaka mindig van ügyeletes operatőr, és ha történik valami emlékezetes, el kell hogy indítsa a kamerákat – tudtuk meg. – A kolléga és a biztonsági őr azonban megéhezett, és csak akkor vették észre, mi történt, amikor a fiatalok már kivégezték egymást – folytatta.

A férfi állítása szerint kérték a fiatalokat, hogy ismételjék meg a történteket. A két mulasztónak azonban így is távoznia kellett.

Megkérdeztük az esetről a már kiesett érintettet, Bogit, aki nem kíván nyilatkozni.

Magyar Rita, a TV2 megbízott PR-csoport vezetője lapunknak elmondta: a csatorna nem tud az esetről.

– Az a dolgunk, hogy a megfelelő minőségű anyagot átvegyük a begyártó cégtől. Az, hogy az hogyan keletkezik, nem a mi kompetenciánk – mondta.

– Egyetlen kollégám sem hibázott az ipari kamerák kezelése kapcsán, így nem is kellett távozniuk a produkcióból– mondta Kovács Kristóf, a gyártó cég tulajdonosa. – A kamerák folyamatosan rögzítenek, így a szóban forgó jelenetet is vették.

Azt azonban nem tagadta, hogy Bogi – annak ellenére, hogy kiesett – szerepelni fog még a show-ban. – Ő egy olyan szál, amit folytatunk, mert nem akarjuk őket elszakítani egymástól.

 
Forrás: blikk.hu

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr76200900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyizga (törölt) 2007.10.19. 10:52:03

Erősen csodálkoztam volna, ha nem folyamatos felvétel készülne...

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2007.10.19. 13:13:19

néphülyités az egész...aki meg nézni annak meg szánalmas kis élete lehet...

media 2007.10.19. 13:48:01

miből gondolod? te is nézed?

x · http://nagyfogyas.blog.hu 2007.10.21. 16:33:25

mos akkor megvan a cucc ??
süti beállítások módosítása