a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.29. 05:02 mapci

Edina a célkeresztben

Koronáját és a versenyt is elveszíti Norbi csapatának oszlopos tagja, Edina. 2006 duci szépségkirálynője ugyanis egy dekát sem akar leadni. Nem karcsúságért, hanem a hírnévért nevezett a show-ba.

Az összes ducit megalázza Edina avval, hogy részt vesz a Nagy Fogyásban, ugyanis 2006-ban még ô volt Magyarország legszebb ducija. A teltkarcsún is helyes hölgy és egészen a műsorig mindenhol azt hangoztatta: egy grammot sem akar fogyni, mert tökéletesen érzi magát a bőrében, most mégis versenyt fogy a TV2-n.

Edina 2006-ban testének minden görbületét büszkén vállalva vette át az Országos Ducik Szépe díjat és a koronát. Egészen a Nagy Fogyásig mindenkinek azt nyilatkozta: tökéletesen érzi magát a bőrében, és egy grammot sem szeretne fogyni. Nem is tett semmit a karcsúbb alakért, egy év alatt további húsz kilót szedett magára.
– Mondtam neki, hogy 120 kiló fölé azért ne menjen, mert meg fog ártani az egészségének. Őt azonban ez nem érdekelte, habzsolta a nassokat és az életet is. Imád szerepelni, több mint húsz műsorba, rendezvényre beszerveztem. Mindent megtett azért, hogy reflektorfénybe kerüljön. Szerintem a Nagy Fogyásba is csak a hírnév miatt jelentkezett, és valójában egy dekát sem akar leadni – fejtegette Árvay Mónika, a Magyar Országos Ducik Szépe verseny szervezője, aki hosszú éveket dolgozott együtt Edinával. – A mostani szereplése éles ellentétben áll a mi szépségversenyünk mondanivalójával. Örültünk annak, hogy lassan változik a nők felfogása, és már nem szégyellik a plusz kilóikat. Erre Edina, akinek a képével hirdettük magát a versenyt, hirtelen átállt a másik oldalra, és azt hangoztatja: kövéren nem élet az élet. Sajnos én tudom az igazságot: a házassága nem a súlya miatt ment tönkre és a mostani elhatározása is addig tart, ameddig a műsor. Ezzel a viselkedésével azonban megalázza az összes duci lányt. Ezért úgy döntöttem: visszaveszem a koronáját és megfosztom a Ducik Szépe címtől. Erről hivatalosan is értesíteni fogom.



– Tavaly nyáron nyertem meg ezt a duci szépségversenyt és egy évig nem fogyhattam le. Ez az év azonban július 29-én lejárt, ráadásul én még csak szerződést se kötöttem velük, egy papíron se szerepel az aláírásom. A nagy fogyásnak még a castingja is később kezdődött mint július 29., tehát semmilyen hibát nem követtem el. Sőt, én egy évig nemcsak nem fogytam le, de még a hajamon se változtattam semmit – árulta el Edina, aki nem érti miért akarják megfosztani a győzelmétől.
– Megrökönyödtem, amikor meghallottam, hogy elveszik a koronámat. Én egyszerűen csak szeretnék egészségesebb életet élni, ezért is jelentkeztem a műsorba. Soha nem leszek 50 kilós csontváz, 70-80 kilóra akarok lefogyni. Én mindig duci ember maradok.
M.E. - H.N.

forrás: borsonline.hu

 

Mindenki mondja a magáét….. 

Még hogy a nők nem szégyellik a plussz kilóikat!

100 kg fölötti nő lenne az ideál? :)


 
 
 
 
 
 
 

3 komment · 1 trackback

Címkék: norbi nagy fogyás edina


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr63211232

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: relatos terror audio 2018.01.07. 07:32:30

Chat-en vallottam be, hogy kétszer megcsaltam - Csajok és Pasik Blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andyka-haley 2008.02.12. 21:45:10

szerintem tök széép=)így is ahogy van=)

mapci 2008.02.12. 22:40:08

Nagyon csinos lett

andyka-haley 2008.02.13. 16:40:08

Aham néztem a tök széép lett végül is neki szép atca volt=)
süti beállítások módosítása