a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.30. 19:00 mapci

Dúl a háború a két tréner között

Sírás lett a vége Béres Alexandra és Schobert Norbi vitájának – amelyet még mindig az állítólagos „doppingügy” generált. A parázs vita miatt a TV2 kameráit is le kellett állítani. Szandi azt mondja, fogyasztani hívták a műsorba, amivel Norbi egyetért. Csak szerinte nem mindegy, hogy hogyan!

 

BUDAPEST – Az állítólagos „doppingvádak” óta feszült a helyzet A nagy fogyás háza táján. Legutóbb a két sztáredző is egymásnak esett, amikor mindketten csapatuk védelmére keltek a kapszulák szedése kapcsán.

– Annak örülök, hogy sikerült az adásban tisztázni mindent, és végre azzal foglalkozhatunk, amiért minket idehívtak – mondta Béres Alexandra, majd a könnyeivel kapcsolatban hozzátette: – Még életemben soha nem éreztem ilyen gyűlöletet és rosszindulatot, mint amit Norbitól kaptam. A kék csapat edzője azt mondja, rosszfiút csináltak belőle, miközben Szandi lett az ártatlan kislány.

– A csapatom játékosai jelezték nekem, hogy a piros csapat kapszulákat szed – kezdte. – Három hétig hallgattunk, és akkor is csak a főszerkesztő felé jeleztem a dolgot, másnap hatalmas ügy lett belőle, amibe belekényszerítettek. Az egyes szabály: minden játékos mindenből szabadon ehet. A kapszulát mégsem ajánlották fel nekünk, igaz, el sem fogadtuk volna. Mert kérdem én: miről kellene szólnia ennek a műsornak? Testmozgás és egészséges étrend. És akkor kérdezem Szandrát: mit üzenünk így? A gyerekeinek adna abból a tablettából? A termékei nem jók, hogy ilyenekre van szüksége? Én őszintén örülök, amíg nem sír, hogy meghalt egy embere – tette hozzá.

forrás: Blikk.hu

 

 
 

1 komment

Címkék: norbi alexandra nagy fogyás


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr27213457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2007.10.31. 10:24:22

Norbi jól behisztizett miután veszített. Talán inkább nem kellett volna tortázni!
süti beállítások módosítása