a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2008.01.22. 14:31 mapci

Hírek a Nagyfogyókról

Norbi már belefáradt a Nagyfogyásba, azt mondja nem erre számított, azt hitte a két módszer összehoz, de helyette szimpátia harc van. Elmondta, még a Velvet-nek, hogy ez most már a személyes kitartás csatája, mindkét játékos István is, és Péter is fanatikus versenyző.

Misiért komolyan aggódnak társai, István szerint úgy fogy mint egy hajléktalan, nem eszik, csak iszik. Az orvos szerint is veszélyes lehet, amit tesz, hisz volt már egy rosszulléte, és nem tanult belőle.
Szomorú, hogy nem tud ellenállni az italnak és veszélyezteti az életét.

Bogi  szívesen lenne nyuszilány. Jelenleg 70kg és a műsorvégére még 6-7 kg-tól szeretne megszabadulni, márciusban pedig kés alá fekszik, hogy szép szilikon melleket varázsoljanak neki a sebészek. Norbi nagyon büszke Bogira.

Szólj hozzá!

Címkék: norbi péter istván misi nagy fogyás bogi


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr75307240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása