a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.28. 13:40 mapci

Csernus doktor véleménye a NagyFogyás Showról

Csernus doktor: "Kihasználják A Nagy Fogyás versenyzőit!"

Csernus Imre pszichiáter szerint mentális segítség nélkül roncsokká válhatnak A Nagy Fogyás versenyzői. Úgy véli, nem csak a veszteseknek, de a nyerteseknek is szükségük lesz támogatásra.

Csernus doktor szerint a Nagy Fogyás című műsor versenyzőit felhasználják és kihasználják, illetve manipulálják. A szakember határozottan állítja, hogy a versenyzők szembesülnek majd saját hibáikkal, és ha nem foglalkoznak velük mentálisan, "hatalmas reccsenés" következhet be náluk. Csernus Imre szerint azoknál, akik hamarabb kiesnek, kisebb lehet a trauma.

Hozzátette: a hízás nem csak a helytelen táplálkozás következménye, hanem kompenzáció is. Csak mozgással nem lehet stabilan lefogyni. Fontos tudni azt is - állítja a pszichiáter -, hogy nem elérni nehéz valamit, hanem azt megtartani és ez vonatkozik A Nagy Fogyás versenyzőire is.

Forrás: storyonline.hu

Szerintem minden embernek szüksége van támogatásra, ahogy én hívom szeretetre.

És ha ez megvan, akkor, az embert elfogadják olyannak amilyen, és ha változtatni szeretne, akkor támogatják, segítik a változtatásban.  Ha ez a fajta támogatás nincs meg, akkor nagyon nehéz lehet, de úgysem mindig lehetetlen.

A NagyFogyás Show szereplői már érettebbek, mint pl. a Való Világ vagy BigBrother szereplői voltak. És a traumát már valószínűleg eddig is átélték.

És simán a show nélkül is egy fogyókúra után vissza lehet hízni, nem kell semmit kompenzálni, elég, ha az ember elengedi magát, nassol, magyarul nem tud parancsolni magának. Általában nagyfokú önfegyelemre van szükség, hogy egy fogyókúra után ne jöjjenek vissza a kilók.

És elérni is nehéz bármit is, nemcsak megtartani.

 


 
 
 

1 komment

Címkék: storyonline csenus doktor


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr31210801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aniko62 2007.11.12. 20:51:36

Szrintem a NagyFogyás nem szól másról csak Norbi és Alexandra párharcáról.
Valóban nagy trauma érheti a versenyzőket egyetértek Csernus doktorral.Fizikailag sem lehetne ennyire megterhelni ezeket az embereketszerintem,nembeszélve a lelki terrorol.
süti beállítások módosítása