a "NAGY" fogyás, diéta az egészségért

a "NAGY" fogyás, fogyás, 90 napos diéta, az egészséges életmód,

REKLÁM

Reklám

Webvitalis.net :: Próbálta már a zöldkávét

Hirdetés

Utolsó kommentek

Blog ajánló

2007.10.30. 19:05 mapci

A tantusz egy torta szelet volt? Krisztina sírva telefonált a családjának

Győzött a torta? A Nagy Fogyás Krisztinája zokogva telefonált családjának

Felborítanád a fogyókúrádat azért, hogy három hét elzártság után beszélhess a családoddal telefonon? A Nagy Fogyás stábja erre a kérdésre kereste a választ versenyzői közül. Az eredmény egyelőre titkos, az azonban kiderült: miután a versenyzőket megkísértették egy tisztességes adag tortával, a hat gyermekes Krisztina, könnyekkel küszködve tárcsázta szeretteit.

Pattanásig feszülnek az idegek A Nagy Fogyás holnap esti adásában. A játékosokat ugyanis újra megkísértette a stáb: a duciknak dönteniük kellett arról, hogy megéri-e nekik egy több száz kalóriás tortaszelet befalása azért, hogy beszélhessenek néhány percet a családjukkal?! Valljuk be, az ajánlat kecsegtető, hiszen a versenyzők az eddig eltelt három hetes kemény munka során lelkileg teljesen kimerültek, és egy-egy bíztató szó erőt adhatnak nekik a további edzésekben. Az értékes percek alatt ráadásul az a több száz pluszkalória sem tűnik olyan hizlalónak.

Krisztina feláldozta a fogyókúrát?

A műsor körül hatalmas a titkolózás, annyit azonban sikerült kiderítenünk, hogy az egyik játékos beszélt a hozzátartozóival. A hat gyermekes Krisztina nem cáfolta, de meg sem erősítette, hogy befalta az elé tett tortaszeletet, azt azonban elismerte: sokat jelentett neki, hogy végre hallhatta szerettei hangját.
"A legnagyobb örömömre a két testvérem is jelen volt, amikor felhívtam az otthoniakat. Ez azért nagy dolog, mert hosszú idő óta nem beszéltek egymással. Szerencsére csak jót meséltek, ezért nagyon megkönnyebbültem" - magyarázta Krisztina, aki Schobert Norbi csapatát erősíti.

Dolgozik a bűntudat?


A családanya elárulta, hogy a kemény munkának köszönhetően már most lecsúsznak róla a régi ruhái. Tehát a sikerélménynek köszönhetően akár úgy is gondolhatta, hogy egy szelet tortától még nem dől össze a fogyókúrája. Ráadásul megtudtuk: a beszélgetés közben és a telefon letétele után Krisztina többször elsírta magát. Talán gyötri a bűntudat? 

Szerző Lakatos Levente

Forrás Storyonline.hu

 

 
 

1 komment

Címkék: krisztina nagy fogyás


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfogyas.blog.hu/api/trackback/id/tr7213463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andyka-haley 2008.02.13. 16:44:57

Szép nagyon=)aranyos nagyon=)én csíptem naon=)))király vagy Kriszta=)
süti beállítások módosítása